آمار بازدیدکنندگان

77امروزmod_vvisit_counter
955دیروزmod_vvisit_counter
77این هفتهmod_vvisit_counter
5171هفته گذشتهmod_vvisit_counter
16473این ماهmod_vvisit_counter
12385ماه گذشتهmod_vvisit_counter
1522503کل بازدیدهاmod_vvisit_counter
 
علم یار - سایت علمی ، پژوهشی و آموزشی یار شما در استفاده از اینترنت
ایمنی خود را در اینترنت افزایش دهید مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

کمپانی گوگل جدید دست به منتشر نمودن ویدئو با موضوع اموزشی کرده است . گوگل با انتشار این فیلم قصد دارد تا کاربران را حدی با مبانی امنیت هنگام کار با اینترنت و پاک نگهداشتن محیط کار اشنا کند. در اینجا شما را با محتویات اخرین ویدئو این شرکت اشنا میکنیم با ما همراه باشید:

ایمنی خود را در اینترنت افزایش دهید

 

e-max.it: your social media marketing partner
 
فیلترینگ در ایران مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

از حدود چهار سال پیش که شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصوبه ای وضعیت فیلترینگ اینترنت را مشخص کرد و تعیین مصادیق آن را به کمیته ای سه نفره سپرد، وضعیت فیلترینگ در کشور دستخوش تحولات و تغییرات متفاوتی شده است.

اما آنچه مسئولین را به فکر اجرایی کردن «طرح بانک جامع فیلترینگ کشور» انداخت، ناهماهنگی های این حوزه و اعتراضات فراوان و در پاره ای مواقع به جا و صحیح کاربران در مورد اعمال فیلترینگ ناقص و اشتباه بود. مهم ترین ویژگی طرح جدید، از بین بردن چند گانگی فیلترینگ برای خدمات ارائه شده توسط شرکت های ارائه خدمات اینترنتی است.

e-max.it: your social media marketing partner
 
فلش مموری خود را با استفاده از کلیدهای ترکیبی باز کنید مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

اگر بخواهید که به‌شکل سریع‌تری به فایل‌های موجود بر روی فلش مموری خود دسترسی داشته باشید، می‌توانید با ایجاد یک کلید ترکیبی منحصر به فرد، مقداری در زمان خود را صرفه‌جویی کنید.

باز کردن فلش مموری با استفاده از کلیدهای ترکیبی

در این مقاله قصد داریم تا آموزش دهیم چگونه می‌توانید چنین کاری را انجام دهید. مراحل آن بسیار ساده و کم است. پس همراه با ما باشید:

 
ساختن ایمیل مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

برای ساخت آی دی یاهو کافی است که ابتدا وارد یاهو میل شوید و طبق آموزش زیر یک ایمیل برای خود ایجاد کنید. پس ابتدا در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کنید: www.ymail.com و سپس طبق آموزش مراحل را دنبال کنید. توجه داشته باشید که با گذشت زمان ممکن است برخی از این مراحل تغییر کنند. اما روش کلی به همین صورت است.

e-max.it: your social media marketing partner
 
مرورگر موزیلا مشاهده در قالب PDF چاپ فرستادن به ایمیل

برای دیدن صفحات اینترنتی و گشت و گذار در اینترنت (به اصطللاح مرورِ وِب ) بایستی از یک نرم افزار که آن را مرورگر می نامیم استفاده کنید .

نرم افزارهای مروگر زیادی وجود دارند که هر کدام از آنها دارای مزایا و معایبی هستند .البته ویندوز، خود دارای یک مرورگر به نام اینترنت اِکسپلورِر میباشد که بسیاری از مردم از این مرورگر استفاده می کنند .

اینترنت اکسپلورر از جهاتی بسیار خسته کننده و ضعیف است . صفحات را دیر باز می کند و از میانبرهای مناسبی نیز برخوردار نیست . ذخیره فایل توسط آن نیز زمان زیادی طول می کشد .

یکی از بهترین مرورگرهای موجود که طرفداران بسیاری نیز دارد موزیلا فایرفاکس (به اختصار فایر فاکس ) نام دارد که توسط موسسه موزیلا عرضه شده و در حال حاضر ورژن ۲ آن موجود است .

این مرورگر بسیار سبک (کمتر از ۶ مگابایت) امکانات بی نظیری دارد که به مواردی از آن اشاره می کنیم :

قابلیت نمایش بسیار سریع صفحات وب و وجود میانبرهای متنوع و همچنین خاصیت چند برگه ای (Tabs) در صفحات، مرورگرِ فایرفاکس را به مرورگری مورد علاقه برای کاربران اینترنت تبدیل کرده است .

در ادامه به طور خلاصه به نحوه کار با فایرفاکس اشاره می کنیم :

پس از نصب فایر فاکس ، می توانید آن را از میانبر موجود بر روی دِسکتاپ و یا مسیر Start=>Programs=>Mozilla FireFox=>Mozilla FireFox اجرا کنید .

ابتدا به توضیح نوار ابزار اصلی برنامه می پردازیم :

 

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید ، فایرفاکس علاوه بر محل نوشتن آدرس صفحه دارای محلی برای نوشتن مستقیم عبارات مورد جستجو میباشد .

در صورتیکه شما آدرس سایت مورد دلخواه خود را می دانید ، بایستی آن را در بخش آدرس نوشته و سپس دکمه شروع و اجرای صفحه را بزنید .

اما اگر نمیدانید سایت مورد نظر در چه آدرسی است میتوانید از جستجو استفاده کنید . برای این منظور عبارت مورد جستجو ( که بیانگر نام و یا کاربرد سایت مورد نظر است) را در بخش جستجو وارد کرده و دکمه آغاز جستجو را کلیک نمائید .

با یک مثال بیشتر با این موارد آشنا می شویم .

میدانید که آدرس سایت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ، www.irib.ir میباشد .

حال برای رفتن به این سایت بایستی عبارت www.irib.ir را در بخش آدرس بنویسیم و دکمه شروع و اجرای صفحه را کلیک کنیم .

اما مثلا فرض کنیم میخواهید وارد سایت وزارت کشور شوید اما آدرس اینترنتی آن را بلد نیستید ، کافیست عبارت "وزارت کشور" را در بخش جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را بزنید .

 

فایرفاکس به طور اتوماتیک توسط موتور جستجوی گوگل این عبارت را در اینترنت جستجو کرده و سایتهایی که بیشترین ارتباط را با ان دارند را لیست کرده و به شما نشان می دهد .

همانطور که مشاهده می کنید نتیجه جستجو توسط موتور جستجوی گوگل، آدرس www.Moi.ir را برای پورتال وزارت کشور نمایش می دهد. حال کافیست روی یکی از نتایج جستجو کلیک کرده تا وارد سایت فوق شوید .

البته آدرسهای دیگری نیز در لیست مشاهده خواهید کرد که هرکدام با متن مورد جستجو ارتباط دارند .در واقع موتور جستجوی گوگل در کل اینترنت جستجو کرده و تمام سایتهایی که عبارت "وزارت کشور" در آنها ذکر شده را نمایش می دهد.

ذخیره صفحات

در بسیاری از مواقع خواندن مطالب یک صفح از سایت وقت زیادی خواهد گرفت و عاقلانه نیست که تمام مطلب را هنگام اتصال به اینترنت بخوانید .در اینگونه مواقع می توانید صفحه مورد نظر را ذخیره کرده و پس از قطع اینترنت به مطالعه آن بپردازید .

برای ذخیره یک صفحه در فایرفاکس کافیست به منوی File و سپس Save Page As… رفته تا صفحه مورد نظر ذخیره گردد .

همچنین می توانید دکمه کنترل(CTRL) در صفحه کلید را نگه داشته و دکمه S را زده تا ذخیره فایل صورت گیرد . (میانبرِ ذخیره صفحه : CTRL+S ) .

ـ نکته۱ : سعی کنید صفحات را با نامهای فارسی ذخیره نکنید چون ممکن است بعدها در نمایش آن با فایر فاکس مشکل ایجاد شود .( ازمعایب فایرفاکس).

ـ نکته۲ : بعضی از سایتها منحصراً برمبنای اینترنت اکسپلورر طراحی شده اند و با فایرفاکس مشکل دارند لذا اگر دیدید در کار یا نمایش سایتی با فایرفاکس مشکل دارید ، از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید .

جستجو در صفحه :

مواقعی نیز لازم است در داخل صفحه ای که در حال مطالعه آن هستید کلمه ای را جستجو کنید . برای این منظور کافیست به منوی Edit رفته و درآن گزینه Find In this Page… را کلیک نمائید . ( و یا از دکمه های CTRL+F استفاده کنید ) .

با کلیک گزینه فوق کادر کوچکی در پایین صفحه باز می شود که میتوانید عبارت مورد جستجو را در آن درج کنید . به محض نوشتن عبارت مورد جستجو ، فایرفاکس، در صورت یافتن عبارت در صفحه آن عبارت را در صفحه سبزرنگ می کند .

خاصیت Character Encoding :

ممکن است بعضی از صفحات ( اغلب در سایتهای فارسی) عبارات و نوشته های صفحه ناخوانا و به طور عجیب و غریبی نمایش یابند ( مطابق شکل) .

در اینصورت برای دیدن صحیح صفحه میتوانید به منوی View و سپس Character Encoding رفته و یکی از سیستمهای نمایش و کدگزاری را انتخاب نمائید.

اغلب انتخاب حالت Unicode UTF ۸ و یا Arabic(Windows ۱۲۵۶) برای صفحات فارسی مشکل فوق را برطرف می کند .

خاصیت Tabbed Browsing در فایرفاکس :

یکی از ویژگیهای استثنائی فایرفاکس امکان بازکردن چند صفحه و سایت در یک پنجره مرورگر میباشد که اصطلاحا ایجاد یک تب جدید (New Tab) نام دارد .

فرض کنید سایت خاصی را باز کرده اید و میخواهید سایت جدیدی را نیز با فایرفاکس مشاهده کنید. لازم نیست حتما فایرفاکس دیگری را اجرا کنید ، کافیست به منوی File رفته و گزینه New Tab را کلیک کنید .فایرفاکس بدون بستن پنجره سایت قبلی ، پنجره ای جدید در کنار آن برای شما می گشاید و شما می توانید در آن آدرس سایت دلخواه را بنویسید .

مثال دیگر : اگر روی یک لینک ( مثلا یک خبر) کلیک کنید ، ممکن است لینک مورد نظر در همان صفحه باز شود و صفحه جاری را ببندد ، برای جلوگیری از این مورد کافیست به جای کلیک کردن روی یک لینک ، روی آن کلیک راست کرده و گزینه Open Link In new Tab را انتخاب کنید ، دراینصورت صفحه جدید در پنجره ای جدید باز می شود .

در پایان به اختصار به بعضی از کلیدهای میانبر در فایر فاکس اشاره می کنیم :

 

e-max.it: your social media marketing partner
 
<< شروع < قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی > انتها >>

صفحه 7 از 22